[TRANSLINK] Technische vertalingen, specialisme SDS vertaling
Translink, Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling, Home Vertaaldiensten / Website Vertaling / Motivatie
Translink Vertalingen

Home
Vertaaldiensten
    Website vertaling
        Motivatie
        Werkmethode
        Prijsbepaling
    MSDS vertaling
    Juridische vertaling
Kwaliteitszorg
Klanten
Tarief en Prijsopgave
Bedrijfsprofiel
Links

Talen

  English version
  Nederlandse versie
  Version française
  Deutsche Version

Contact

Informatie: info@translinknet.be
Gratis offerte: sales@translinknet.beValid HTML 4.01!Waarom uw website of webwinkel vertalen?

Dankzij het Internet kunnen bedrijven en organisaties hun producten en diensten op een wereldwijde markt aanbieden. Daarbij is het belangrijk om uw potentiële klanten en prospecten in hun moedertaal aan te spreken. Hierdoor maximaliseert u immers de impact van uw boodschap en u geeft uiting aan de openheid en de internationale uitstraling van uw onderneming of organisatie.

Een meertalige website aanbieden, is echter meer dan een vorm van "beleefdheid" tegenover uw klanten en bezoekers. Vaak is het een strategisch noodzakelijke keuze om uw bedrijf een competitef voordeel te geven ten opzichte van sectorgenoten die hun potentiële klanten (nog) niet in hun eigen moedertaal te woord staan.

Dat een meertalige website een boost kan geven aan de bedrijfsactiviteit wordt onder meer aangetoond door een recente studie van het onderzoeksbureau Common Sense Advisory. Het meest opvallende resultaat van de studie over de Fortune 500 bedrijven was dat ondernemingen die investeren in vertalingen 1,5 keer meer kans maken op een verhoging van de omzet dan bedrijven die dit niet doen. De belangrijkste drijfveren voor het uitvoeren van vertalingen zijn klantenservice, het verhogen van de merkbekendheid en het winnen van marktaandeel (bron: Rebecca Ray, ‘Ten essential research findings for 2013’, Multilingual Resource Directory & Index, p.36-37, 2013).

Interessante statistieken over onder meer de evolutie van het internetgebruik per land en per regio vindt u op de website Internet World Stats.