[TRANSLINK] Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling
Translink, Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling, Home Vertaaldiensten / Website Vertaling / Prijsbepaling
Translink Vertalingen

Home
Vertaaldiensten
    Website vertaling
        Motivatie
        Werkmethode
        Prijsbepaling
    MSDS vertaling
    Juridische vertaling
Kwaliteitszorg
Klanten
Tarief en Prijsopgave
Bedrijfsprofiel
Links

Talen

  English version
  Nederlandse versie
  Version française
  Deutsche Version

Contact

Informatie: info@translinknet.be
Gratis offerte: sales@translinknet.beValid HTML 4.01!Hoeveel kost het om uw website of webshop te vertalen?

Wij zijn ons ervan bewust dat vele bedrijven hun site nog niet lieten vertalen omdat de kosten voor de eerste opzet nog niet helemaal werden verteerd. Het lokaliseren van uw website hoeft echter geen peperdure aangelegenheid te zijn. Wij passen transparante tarieven toe "zonder verrassingen", die bedrijven toelaten om, met een budget dat de vertaalkosten niet overstijgt, de volgende stap te zetten in hun strategie van aanwezigheid op het web.

Een eerst indicatie van de kostprijs van uw vertaalproject krijgt u door de woordprijs uit onze algemene tarievenlijst te vermenigvuldigen met het aantal te vertalen woorden. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons bestek omvat alle elementen van een website vertaalproject:

  • vertaling van de content
  • vertaling van de navigatie-elementen
  • vertaling/aanpassing van keywords en meta tags
  • vertaling/lokalisatie van grafische content (knoppen, banners enz.)
  • vertaling of redactie van alternatieve tekst voor afbeeldingen

Een offerte aanvragen

Indien uw website slechts enkele statische pagina’s telt, kan u ons gewoon het webadres toesturen.

Indien uw website dynamische pagina’s bevat waarvan de inhoud uit een database wordt gehaald, is het niet mogelijk een bestek te maken aan de hand van de pagina's die online kunnen worden geraadpleegd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een webwinkel of webshop.

In dat geval hebben we de teksten uit de database nodig, met inbegrip van eventuele formulieren, interactieve boodschapvensters, enz. Op die manier kunnen we ook eventuele kortingen berekenen voor herhaalde tekstgedeelten. Uw web designer kan deze teksten gemakkelijk naar Word-, Excel- of tekstformaat exporteren vanuit de Content Management software die hij/zij gebruikt.

Doorgaans zijn wij in staat de teksten rechtstreeks in een geschikt formaat te vertalen, zodat uw web designer deze eenvoudig opnieuw in het CMS kan importeren (geen of weinig bijkomend editeerwerk nodig).

U ontvangt binnen de 24 uur een gratis prijsopgave voor de vertaling/lokalisatie van uw website (gelieve de gewenste taal of talen op te geven).